Покривът е основната част на всяка постройка. Той предпазва сградата от негативните въздействия на природата. Без покрив, всеки дом ще започне да се руши, под въздействието на слънчевите лъчи, силните ветрове, дъждовете, градушките и снеговете. От здравината на покрива и керемидите, зависи запазването на цялата ни къща. Ако не се погрижим за покрива си навреме, цялата сграда би могла да рухне.

Много хора се подвеждат по ниските цени и подценяват сложността на ремонта на покрива. Те избират евтиния, пред висококачествения, но малко по-скъп вариант.

За да се убедите, че вземате добро решение за ремонт на покрива си, отделете малко време и прочетете тази полезна информация.

Най-често срещаният ремонт на покриви е пренареждането на керемиди. То трябва да се прави периодично, през няколко години, за да се избегне протичането на покрива и изгниването на носещата конструкция.

Самото пренареждане представлява процес, при който се подменят пропуканите или начупени керемиди, а след това се подмазват капаците. В някои случаи се налага, хидроизолационната мошама да бъде подменена с нова. А ако дървената конструкция вече е била засегната от влагата, тя също трябва да се ремонтира.

Една поправка на покрива може да отнеме от само няколко дни до цял месец. Това зависи изцяло от състоянието, както на носещата конструкция, така и на хидроизолацията, и керемидите. Ето защо, летните месеци са най-подходящи за ремонт на покрива, тъй като времето е сухо и няма опасност от обилни, и продължителни валежи, които да попречат на качественото завършване на ремонта.

Най-подходящото покритие за един покрив, зависи преди всичко от наклона на покрива.

От 20 до 50 градуса наклон, най-подходящи са керамичните и бетонните керемиди. От 15 до 90 градуса, битумните керемиди. От 0 до 15 градуса, рулонната хидроизолация. От 30 до 60 градуса, естествен камък.

Най-често използваните керемиди са битумните. С тях покривът става много издръжлив и добива модерен вид. Битумните керемиди са леки, устойчиви, изолират влагата изключително добре и се налага да бъдат подменяни много по-рядко от другите видове керемиди. Освен това, при тях има огромно разнообразие от форми и цветове. Те могат да изиграят важна роля за външния вид на всеки един покрив.

 

Ако имате нужда от ремонт на покрив, от пренареждане на керемиди, от поставяне на хидроизолация или от някаква тенекеджийска услуга, ние сме готови да Ви помогнем.

Ако искате качествен ремонт, с най-добрите материали, внимание към всеки детайл и отговорна работа, то ние сме хората, с които да се свържете.

 

Защо да изберете „Голд Строй“?

Ние работим бързо, коректно и на разумни цени.

Използваме висококачествени машини и инструменти, за да може покривът Ви да има максимално дълъг живот.

И понеже искаме да предложим на клиентите си дълги години уют и комфорт, даваме от 5 до 15 години гаранция на извършените услуги!

Ние ценим времето и парите Ви. Затова заставаме с името си зад всеки изпълнен проект!

За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете  Тел: 0894 70 77 45