покрив-за-ремонтМоже да заложите на покривните опции, които струват малко повече, и  са много по-качествени. Освен това компаниите, които работят в тази област ще ви предложат най – доброто, когато става въпрос за вашия покрив? Ние от Голд Строй предлагаме висококачествен ремонт и изграждане на нов покрив и покривни конструкции на най-добри цени.

Дори и да нямате планове да продавате дома си в близко бъдеще, стойността на имота е важен фактор, който трябва да се има предвид при избора на покрив. Покрив с по-високо качество вероятно ще има по дълъг живот. Това не само ще ви спести пари в дългосрочен план, но и ще запази дома ви. Ако някога решите да продавате дома си, купувачите не искат да инвестират в дом, който ще изисква нов покрив през следващите няколко години. Те биха били много по-склонни да купуват жилище със здрав покрив, който все още е в отлично състояние.

Видът на покрива, който избирате, може да играе важна роля в  сметката ви за електроенергия. Структурно здравият покрив ще осигури по-добра вентилация, както и монтаж, позволявайки на къщата ви да запази температурата, която избирате. Ако имате покрив с по-ниско качество, ще се отрази значително върху сметката ви за енергия в месеците на изключително студено или горещо време.

Вашият покрив ви предпазва от много външни елементи. По-доброто качество на покрива е много по-вероятно да ви предпази от силен дъжд, клони, градушка и всякакви други природни бедствия , отколкото при по-евтиния покрив.

Ако търсите покрив с най-добро качество, тогава трябва да работите с най-добрата покривна компания. Свържете се с Голд Строй, които  предлагат висококачествен ремонт и изграждане на нов покрив и покривни конструкции на най-добри цени.

Кои са най-често причините за повреда на вашия покрив?

Елементи за защита на покрива

Има редица фактори – основно свързани с времето – които могат да повлияят на жизнения цикъл на покрива. Докато не можете да спрете дъжда (или вятъра или градушка), можете да помогнете за защитата на покрива си, като го подсилвате с определени ремонти, продукти и процедури. Цялостната проверка ще ви помогне да определите дали вашият покрив се нуждае от ремонт, причинен от следните елементи. Ако е необходимо, наемете изпълнител на покриви, за да се ремонтират подходящите зони.

Дъжд

Дъждът може да изглежда безвреден, но след продължителен период от време водата може да започне да засяга покрив, особено ако не се вземат някои предпазни мерки или ако проблемните зони не бъдат отстранени.

Течове – най-доброто място за проверка за течове е на тавана. Водните петна по стените и таваните са друг издаден знак за пропуск от покрива. Теча – независимо дали е причинен от силен дъжд или друг проблем – трябва да бъде фиксиран възможно най-бързо, за да се гарантира, че няма да го превърне в по-голям проблем. В зависимост от размера и обхвата на теча, най-добре е да се поправи.

Чистене на улуци и водосточни тръби – отстранявайте листата и отломките в улуците, така че да не се запушват и да блокират излишната дъждовна вода от водосточните тръби. Отрежете всички дървета в близост до улуците, за да намалите количеството на листата, които се натрупват.

Градушките

Един гарантиран начин за защита срещу градушка е чрез замяна на целия ви покрив с материал – като модифицирани асфалтови керемиди, бетонни керемиди и синтетични покривни покрития който е устойчив на удари и може да издържи добре на градушка. Можете също така да обмислите модернизиране на керемидите към слоести панели или с уплътнител, нанесен върху специфични зони на покрива, което може да помогне по-добре да издържи градушка.