Ремонт на покрив – град Берковица

Първи етап на ремонт на покрива

Стартирахме ремонта на покрива в град Берковица преди около 10 дни.

Първият етап който направихме е да свалим старият покрив на обекта. Беше доставен контейнер за строителни отпадъци и свалихме и изхвърлихме старите керемиди в контейнера. След това дойде ред да свалим и старата дървена конструкция

Старият дървен материал който свалихме от покрива го подредихме в двора и почистихме покривното пространство за да бъде готов за новата дървена конструкция.

Втори етап на ремонт на покрива

Вторият етап от ремонта беше да направим новата дървена конструкция

Първоначално собственикът на имота притеснен извика един от майсторите ни и го попита дали ще може да се справим с конструкцията на четирискатният покрив, той му отговори да бъди спокоен, предостави му фирмения ни дрон за видеонаблюдение и му каза само да гледа как се случват нещата. След два дни усилена работа конструкцията и наковаването на дъсчената ламперия беше готова собственика на имота непрекъснато следеше работата и когато майсторите слизаха от покрива той извика един от тях стисна му ръката извини му се че се съмняваше във фирмата и го похвали за добрата свършена работа.

Трети етап на ремонт на покрива

Третият етап от ремонта на покрива беше полагането на паропропускливата мембрана, изработка на новата двойна летвена скара  монтажа на безшевните улуци и водосточни казанчета

Четвърти етап на ремонт на покрива

Доставихме керемидите капаците на брамак класик, както и техните аксесоари.

Монтирахме хаспелната стълба и започнахме да качваме и да редим керемидите по покрива клиента наблюдаваше работата на момчетата и беше много доволен след като наредихме керемидите, изрязахме билата и дойде време за сухия монтаж на капаци монтирахме изолационната бил на мембрана и наредихме перфектно капаците. Монтирахме отдушниците и снегозадържащите елементи слязохме вече от готовият покрив и монтирахме водосточните тръби по-долу в снимковия материал може да видите и крайният резултат.

След около 10 дни усилена работа фирмата приключи успешно и поредния си покрив.

Снимки от ремонт на покрив в град Берковица