ремонт-на-двускатен-покрив-с-керемиди-брамак3Това е една от онези задачи за подобряване на дома, които не можете да поправите сами: Трябва да се свържете със специалистите по покривите от Голд Строй, които предлагат висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени.

Докато вашият покрив обикновено се чувства като последния ви приоритет за подобрение на дома, важно е да запомните, че вашият покрив е вашата защита номер едно срещу времето. Той поддържа дома и семейството ви безопасни и сухи. Тъй като това е толкова важна характеристика на вашия дом, заслужава да бъде в списъка на приоритетите.

Ако сте отлагали ремонта на покрива или сте забравили за поддръжката му, ето 5 причини, които бихте искали да преосмислите приоритетите си за подобряване на дома:

Покривите сериозно засягат стойността на имотите

Състоянието на вашия покрив е един от първите въпроси, които потенциалният купувач на жилища ще зададе, и това е една от онези очевидни характеристики, за които не можете наистина да изкривите истината.

Колкото по-скоро е фиксиран, толкова по-малко ще ви струва

Дори ако не планирате да продавате жилището си в близко бъдеще, важно е да отбележите, че колкото по-скоро се извършат поправки, толкова по-малко ще трябва да похарчите в дългосрочен план. Почти всички повреди на покрива ще стават все по-лоши: ако загубите чакъл, той лесно може да се превърне в теч с течение на времето; ако покривът ви има теч, може да настъпи сериозно увреждане на водата, ако течът не се погрижи за него. Най-добре е да се обадите на местния специалист по покриви веднага щом забележите проблем. Те могат да определят незначителни проблеми за незначителни разходи.

Застраховка

В същия дух като спестяване на пари, знайте, че вашият застрахователен регулатор ще бъде в състояние да каже дали сте чакали твърде дълго, за да се обадите на професионален ремонт на покриви. Ако поискате услуга, веднага щом забележите повреда, вашата застраховка вероятно ще покрие по-голямата част от иска, в зависимост от вида на щетата. Но ако чакате прекалено дълго, за да получите фиксиран проблем, най-вероятно ще получите само компенсация за разходите за основна ремонтна работа, преди повредата на покрива да се влоши от пренебрегване. Това означава, че ще плащате повече от джоба си за поправката на покрива, когато първоначално можеше да е покрита от застрахователната полица на вашия собственик.

 Качество на въздуха

Ако има някакви повреди на покрива ви, които позволяват на водата и влагата да проникнат във вашия дом, плесенът лесно може да расте по стени и тавани. Мухълът в дома сериозно намалява качеството на въздуха. Ако му се позволи да продължи да расте, не е изненадващо да видим членове на семейството с увеличени случаи на алергични симптоми. Мухълът е особено труден въпрос, който може да бъде отстранен и може да струва много повече от просто закърпване на дупка в покрива, което би струвало.

Смяна на покрива

Смяната на покрива е основен разход, за който никой не иска да плати трудно спечелените пари. И в действителност не трябва да се налага повече от веднъж или може би два пъти за цял живот. Добре поддържаният асфалтов покрив може да продължи до 30 години и лесно се подменя, но покрив, който е бил пренебрегнат, е друга история. Когато продължавате да отлагате ремонт на покрива, те се влошават и могат да влошат покрива ви до такава степен, че сте принудени да закупите нов покрив много по-бързо, отколкото трябва. Нещо повече, когато дойде време да заменим един покрив, този, който е бил пренебрегнат, ще бъде много по-скъп. Това се дължи на факта, че пренебрегваните покриви често пораждат щети на конструктивно ниво – вложената влага може да изгният подпорни греди и да стане плесен в тавана – и за това щети трябва да се погрижат, преди новият покрив да може да отиде в къщата.

Докато ремонтът на покрива не винаги е най-забавният проект за подобрение на дома, той е много важен. Повреденият покрив може да доведе до множество структурни проблеми, които ще ви струват големи в дългосрочен план. Излезте пред големи ремонти и се обадете на местния специалист по покриви Голд Строй при първия знак на проблем – ще запазите покрива и портфейла си.

Ако имате въпроси относно покрива си или ако искате проверка на покриви, за да се уверите, че всичко е наред, можете да се обадите на експертите Голд Строй.