хидроизолацииНие хората, винаги сме се опитвали да предпазим домовете си от навлизането на вода и влага, защото те съсипват здравината, външния вид и устойчивостта на всеки строителен елемент. Могат да унищожат покритията и облицовките, както на екстериора, така и на интериора. Причините, да се появява влага, са най-различни. Заради, просмукваща се отвън влага, влага породена от конденз, от директен контакт с течаща вода или заради подпочвени води.

Хидроизолационните системи предпазват дома ни от неблагоприятното влияние на водата и влагата. Хидроизолирането е основна част от строителството и ремонта на всяка сграда. Би трябвало да се подхожда с особено внимание, когато се прави хидроизолационна защита при основите на сградата, при мокрите помещения, както и при терасите, и покривите.

С напредването на технологиите, качеството и функционалността на тези защити са се покачили изключително много.

 

Съществуват доста видове хидроизолационни системи, но тук ще обърнем внимание на битумната хидроизолация.

Този вид ходроизолации имат предимство, и то е, че те могат да бъдат положени върху разнообразни строителни повърхности, дори и върху такива, с голям наклон и сложна геометрия. Поставят се лесно и слепват отлично с основата.

Битумът е строителен материал, който е доказал своите предимства, тъй като се използва от достатъчно дълго време. Това е позволило на хората, да съберат ноу-хау и да усъвършенстват използването на този материал. Този напредък довежда и до това, че вече има различни по вид и състав материали на битумна основа. Те са с по-добра устойчивост на високи и ниски температури, предотвратяват напукването по-добре и са много по-дълготрайни.

 

Битумни хидроизолации с посипка

Хидроизолационните битумни мембрани с посипка от цветни минерални шисти са много устойчиви на стареене, силно пластични са и остават високо еластични, дори при ниски температури. Това ги прави изключително подходящи за финишно покритие на покрив. Те са предназначени за еднослойна хидроизолация или за завършващ слой на многослойна хидроизолация.

Битумни хидроизолации без посипка

Хидроизолационните битумни мембрани без посипка се използват за основна хидроизолация на плоски и наклонени покриви, както и като междинен слой при полагане на битумна хидроизолация в жилищни и обществени сгради. Благодарение на голямата си издръжливост при високи температури и на отличната си еластичност при ниски, те гарантират допълнителна сигурност при големи натоварвания и са надеждни десетки години наред.

При класическото хидроизолиране на покриви, върху топлоизолационният слой се полагат два слоя битумни мембрани. Първият слой се състои от мембрана без посипка, а вторият, завършващ слой, се прави с мембрана, с посипка от ситно натрошени камъни. Двата слоя се залепват един за друг по цялата площ.

 

Ако имате нужда от поставяне на хидроизолация или от ремонт на покрив, ние сме готови да Ви помогнем.

Ако искате качествена работа, с най-добрите материали, внимание към всеки детайл и отговорни професионалисти, то ние сме хората, с които да се свържете.

 

Защо да изберете „Голд Строй“?

Ние работим бързо, коректно и на разумни цени.

Използваме висококачествени машини и инструменти, за да може покривът Ви да има максимално дълъг живот.

И понеже искаме да предложим на клиентите си дълги години уют и комфорт, даваме от 5 до 15 години гаранция на извършените услуги!

Ние ценим времето и парите Ви. Затова заставаме с името си зад всеки изпълнен проект!

 

За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете (Тел:0894 70 77 45)