покрив-и-керемидиИзчисляването на площта на покрива е основният компонент при подготовката за монтажа на покрива. Правилно направените и получени размери на покрива гарантират малък процент строителни отпадъци. Поради това се променя цялата цена на структурата.

Всеки проект е различен. Дизайните се различават по видове, форми, ъгли, поради което се изискват индивидуални измервания и изчисления. Наличието на къщата на допълнителни елементи (дренаж, тръба, корниз и др.) Също влияят на крайната визия. Затова инструкциите от мрежата за независимо измерване на площта на покрива могат да повлияят негативно, защото дори малка грешка от няколко сантиметра може да промени процеса на монтажа.

Фирмите, които се занимават със строителство на покриви твърдят, че е невъзможно да се изчисли правилното количество материал без правилните измервания.

Първо се създава скица на покрива – водеща по протежение на дървената скара. Можете да извършвате измервания само на ребрата, но на скарата те ще бъдат по-точни.

Втората стъпка е измерването на периметъра на предложената корнизна лента.

Трето, струва си да се има предвид размерът на освобождаването, той е различен за всеки покривен материал, също всичко зависи от оформлението, архитектурния дизайн на покрива.

Четвъртата стъпка е да се изчисли периметърът на изхода на тръбата отвън. Това се прави, за да се поръчат уплътнителни ленти, които предотвратяват течовете.

Когато планирате прозорци за капандури или камери, тяхното разположение в чертежите е включено в измерванията, като по този начин помага да се спести покривен материал. Ако обаче не се вземат предвид при изчисляването, няма да е трудно за майсторите да отрежат покрива до желания размер. Струва си да се обмисли плана и чертежите и прилежащите сгради към къщата.

И за да избегнете всякакви инциденти и грешки, свържете се с фирмата-възложител Голд Строй. Нашите работници се занимават с покриви повече от 10 години. Ние ще направим точно изчисление на материала, от който се нуждаете, в удобно за вас време. Можете да използвате нашата услуга „Измерване“ и за повече информация се обърнете към безплатната телефонна линия на фирмата.

Работим на едни от най-ниските цени за ремонт на покриви в цялата страна. Направете запитване за ремонт на покрив и се убедете сами.

Ние от Голд Строй знаем, че вашият дом е една от най-големите Ви инвестиции, затова използваме само качествени материали за ремонтиране на вашия покрив. Предлагаме голямо разнообразие от материали и решения за всеки тип покрив.

Нашите методи на работа са отвъд повечето стандарти, затова гарантираме професионални практики при ремонт на покриви.