Организиране на фирмени събития

  • Организиране на конференции, семинари, презентации, бизнес срещи и фирмени обучения
  • Организиране на бизнес обяди, коктейли и вечери
  • Цялостно организиране на Вашия фирмен празник с различни варианти за програма, с участието на известни групи и изпълнители, актьори и много изненади
  • Различни варианти на Teambuilding програми
  • Хотелски резервации за Вас и Вашите бизнес партньори

Заедно с нашите партньори и хотелски комплекси предлагаме чудесни условия за провеждане на семинари, конферентни мероприятия, бизнес срещи, фирмени и бизнес представяния. Съобразно вашите изисквания и спецификата на събитието можем да осигурим подходящи многофункционални конферентни зали, с възможности за различна подредба и конфигуриране на местата. Като допълнителна услуга, АДЖЕНДА БГ предлага професионално техническо оборудване на залите и възможност за декориране и изграждане на сцени. При необходимост, можем да предложим и специализиран превод по време на събитието, с осигурена за целта апаратура.

АДЖЕНДА БГ е в състояниеда разработи и изнесе по поръчка различни решения, които да ви помогнат да постигнете бизнес целите си. Например вашите ценности, мисия и визия могат да бъдат вградени в програмата на събитието ви, както и посланията да отразяват проблеми, специфични за вашата индустрия.