Кои са най-добрите покривни материали и колко време отнема процесът от началото до края?

Повечето от нашите ремонти на покриви са по композиции, керемиди и дървени разклащания. Също така работим върху много други видове покриви. Обикновено ремонтът може да се извърши за по-малко от една седмица, но наистина зависи само от броя на проблемите, които откриваме по време на инспекцията.

 Кои са важните неща, които собственикът на къщата трябва да вземе предвид, преди да наеме майстори на покриви?

Най-важното е, че собствениците на жилища винаги трябва да наемат лицензиран работник. Спестявайки малко пари, наемайки нелицензиран работник, ремонтът ти вероятно ще доведе до лоша изработка и вероятно продължителни проблеми. Ще се наложи да плащате повече в дългосрочен план, защото лицензираният работник на покриви ще трябва да поправи стария ремонт и всъщност да реши проблема. Получаваш това, за което плащаш. Опитът има значение .

Ремонтът на покрив не е същият като инсталирането, така че не всички инсталатори са добри в ремонта. Намерете фирма които са, специализирани в ремонта. Уверете се, че фирмата, която наемате, е лицензирана, свързана и застрахована .

Можете ли да обясните типичната дължина на гаранцията за покрив и какво трябва да обхване?

Когато се инсталира нов покрив, обикновено монтажникът ще даде гаранция на покрива за 10-15 години. Когато става въпрос за ремонти и покривни сертификации на по-стари покриви, много компании за покриви не са склонни да слагат врата си и да удостоверяват. Ако те предлагат сертифициране, по-голямата част от времето има тонове изключения. Много от покривните сертификати имат определена доларова граница, както и колко те покриват. Обикновено сертификацията на покрива е за 2 години, а понякога и за 3.

Сертификатите не покриват повреди по вътрешните пространства, плоски покриви, прозорци, ОВК единици или природни бедствия. Ние предлагат двугодишна сертификация на покривите, които инспектираме. За допълнителни пари понякога можем да предложим 3 годишна сертификация. Много пъти се установява, че покривът е сертифициран по време на нашите огледи. Ако не, ние включваме прогноза за необходимите ремонти, необходими на нашата компания да се чувства комфортно, удостоверявайки покрива. Нашата сертификация няма ограничение за количество ремонти, които ще извършим, ако трябва да излезем и да определим изтичане на сертифициран покрив. Сертификацията покрива повечето ситуации и ремонти. За повече информация посетете уеб сайта ни.

Какъв съвет бихте дал на някого, който е в ситуация, в която се нуждае от авариен ремонт на покрив поради протичане или сухо гниене?

Незабавно се обадете на майсторите на покриви и насрочете проверка .  Премахнете всички мебели и вещи от мястото под теча и поставете кофа или друг контейнер, за да уловите водата. Ако течът е тежък или боята и таванът са станали на балончета , можете да пробиете малка дупка в тавана, за да се освободи водата. Това ще доведе до по-малко щети и по-евтино фиксиране на тавана и боята . Не се качвайте на покрива, когато е мокър или ако има светкавици. Ако покривът ви е стръмен или много висок, стойте далеч от него. Рискът не си струва.

Вижте също: Тайните на здравия покрив . Първа част