ремонтиране-на-покрив

През втората седмица на февруари една снежна виелица изхвърли сняг на покрива. Често отнема няколко дни, за да се възстанови от този вид буря. Обикновено най-важните елементи от списъка с приоритети след тежка снежна буря са изкопаването на автомобили и изчистването на пътища за подновяване на ежедневното пътуване до работното място.

За съжаление, хората пренебрегват потенциалните щети, които тежкият сняг може да причини на домовете и бизнеса си. Заедно с изкопаването на колата и изчистването на вашите разходки, трябва да премахнете снега, който се е установил на вашия покрив. Снегът е тежък. Той може да съкрати живота на покривите, да създаде течове и дори да причини структурно увреждане.

Първият ни съвет е да се обадите на професионалист. Има много рискове, свързани с изчистването на снега от покрива. Ако решите да го направите сами, моля, бъдете внимателни.

След тежък снеговалеж е наложително да изчистите снежните и ледниците, които се натрупват на покрива ви.

Повечето хора ще се опитат да се изкачат на покрива и да използват лопата за сняг, за да изтласкат снега. Това може да бъде опасно, защото снегът ви прави хлъзгав, особено ако покривът ви е наклонен. Ако стъпвате върху снега, докато лопатите ви ще накарат снега да се постави в по-тънък слой, което ще направи много по-хлъзгав и ще увеличи шансовете ви за падане.

Ако имате плосък покрив, вероятно е безопасно да се изкачите нагоре и да изтласкате снега със снежна лопата. Въздържайте се от повреда или налагане на свръх налягането на която и да е част от вашия покрив. Това може да направи пробив в покрива ви. Ако имате повреда в покрива, бъдете внимателни . Това ще ви предпази от случайно издърпване или напълно отчупване на парчетата ви.

Ако терена на вашия покрив е твърде стръмен, за да се задържи, най-добре е да използвате снежна рейка (налична в повечето магазини за хардуер), за да изчистите покрива си. Опитайте се да избегнете използването на стълба, за да получите достъп до вашия покрив. Стените, както и подметките на обувките ви могат да станат ледени и хлъзгави. Снежните гребла обикновено са достатъчно дълги, за да можете да ги поставите на земята, за да ги използвате.

Нашата мисия е да бъдем пример на покривната компания, чрез която се измерват и други – насърчаване на тази индустрия чрез удовлетвореност на клиентите, професионална почтеност и експертна изработка.

Нашият ангажимент е  към качеството продължава чрез иновативната интеграция на новите технологии, материали и инсталации.