Ремонт на покрив гр. Трявна с.НеиковциРемонтът на покрива е насочен към спешно отстраняване на дефекти: дупки, разслояване и деформация на покритието. Основната задача на аварийния ремонт на покрива е бързото отстраняване на течовете.

Време е да помислите за течовете на покрива

Понастоящем ремонтът на покрива е много рядък, обикновено строителните работи се финансират, когато покривът достигне аварийно състояние и изисква спешна намеса от специалисти.

След спешен ремонт си струва да помислите за необходимостта от комплексна подмяна на цялото покривно хидроизолационно покритие.

Аварийна ситуация на покрива и решения

Често възниква аварийното състояние на покрива поради несвоевременни ремонти, тежки метеорологични условия или дълъг експлоатационен живот. Ако покривът тече, кондензира се и не задържа топлина, тогава е необходимо да се намерят средства и спешно да се извърши аварийно покрив.

За да започнете спешни ремонти на мекия покрив, е необходимо да се идентифицира зоната на щетите и степента на опасност от срутване на покривната конструкция. В този случай не можете да погледнете устройството на основата. Ако повредата на покритието е по-малка от 40% от общата площ, тогава може да се приложи технологията за допълнително отлагане на валцувани материали. Ако има много повече повреди и деформации, спешно трябва да се започне реконструкцията на покрива.

Нормален покрив

Подобрения в състоянието на покривния слой за нормално функциониране

В случая не говорим за модернизация и подобряване на покритието и най-вече задачата е да се приведе в нормално състояние, за да може да продължи да функционира определено време и да изчака планиран ремонт.

Аварийни ремонтни дейности

Проверка на течове и дефекти на покрива;

Спешен монтаж на пластири, уплътняване и хидроизолация на течове;

Устройството на временни конструкции за работа на покрива;

Спешен локален ремонт на покрива

Необходим е спешен локален ремонт на покрива за поддържане на покрива в добро състояние
за текуща употреба, включително възстановяване на покритието, когато е необходимо изготвяне на препоръки за по-нататъшната експлоатация на покрива.

Ние от Голд Строй предлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени. Имаме опит с повече от 300 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив.

Различните видове покриви представляват различни предизвикателства, независимо дали покривът е наклонен или плосък, ние от Голд Строй ще се справим с ремонтирането или цялостната подмяна на покрива. Имаме реализирани повече от 40 ремонта в цялата страна. Нашите методи на работа са отвъд повечето стандарти, затова гарантираме професионални практики при ремонт на покриви.