Ремонт и изграждане на нови Покриви в Хасково – Без почивен ден – Ремонтиране на всички видове покривни конструкции,
Полагане на всякакъв вид Хидроизолационни системи в Хасково и страната, Покриви Хасково.

Изграждане на покривна конструкция в град Хасково

Изграждане на дървени конструкции, полагане на хидроизолация, поставяне на битумни керемиди, ремонт на покриви, създаване на нови покриви Хасково, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.

Покривна конструкция.

За изработката на покривна конструкция се използва главно иглолистен материал, като чам и бор. За нуждите на строителството на покривна конструкция, дървените трупи се преработват в няколко различни форми. Те са греди, дъски, талпи, бичмета, летви и шперплат.

Гредите се произвеждат с правоъгълно или квадратно напречно сечение, и могат да бъдат с различни дължини.

Вече и в град Хасково.

хасковоНие сме „Голд Строй“ и се занимаваме с ремонти на покриви от 2008 година насам. Предлагаме висококачествени ремонти на покриви и покривни конструкции, а вече работим и в град Хасково. Екипът ни се състои от хора с професионален опит и сме свършили повече от 300 обекта в цялата страна.

Основните дейности, които извършваме са изграждане на дървени конструкции, полагане на хидроизолация, поставяне на битумни керемиди, ремонт на покриви, създаване на нови покриви, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.

Изберете „Голд Строй“ за изграждане на покривна конструкция в град Хасково.

Защото работим бързо, коректно и на най-добри цени. Защото използваме висококачествени машини и инструменти, за да може покривът Ви да има максимално дълъг живот. И понеже искаме да предложим на клиентите си дълги години уют и комфорт, даваме гаранция на извършените услуги от 5 до 15 години!

Възползвайте се от изграждане на покривна конструкция в град Хасково.

Ремонтираме всякакви видове покриви и покривни конструкции. Течащи, повредени или увиснали покриви, тавани, комини, обшивки (около комина), вентилационни отвори и въздухопроводи.

Поставяме качествена хидроизолация, която ще предпазва жилището Ви в град Хасково от неприятните влага, мухъл и плесен.

Пренареждаме керемидите на Вашия покрив, за да предотвратим протичането, прогниването и разрушаването на носещата конструкция.

Реставрираме стари сгради и къщи, и ги превръщаме в уютни и приятни места за живеене. Работим със съвременни материали и следим последните модели и тенденции в областта.

И разбира се, предлагаме най-добрите цени!

Ако сте от град Хасково и имате нужда от изграждане на покривна конструкция, можете да се свържете с нас още сега.

Ако имате нужда от ремонт на покрив, от изграждане на нов покрив, от поставяне на хидроизолация или от някаква тенекеджийска услуга, ние сме готови да Ви помогнем.

Ние ценим времето и парите Ви. Затова гарантираме с името си за всеки изпълнен проект, а за да бъдете още по-спокойни, даваме и от 5 до 15 години гаранция за всяка извършена услуга.

За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете (контакти).

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за ремонт на Вашия покрив.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС