Ремонт и изграждане на нови Покриви в Кюстендил – Без почивен ден – Ремонтиране на всички видове покривни конструкции,
Полагане на всякакъв вид Хидроизолационни системи в Кюстендил и страната, Покриви Кюстендил.

Реставрация на покриви и къщи в град Кюстендил

Реставрация на къщиРемонт на покриви, създаване на нови покриви, полагане на хидроизолация, поставяне на битумни керемиди, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.

Реставрация на покриви и къщи.

Освен че правим качествени ремонти на покриви, ние от „Голд Строй“ реставрираме стари сгради и къщи, и ги превръщаме в добре изглеждащи, уютни и приятни места за живеене.

Работим със съвременни, висококачествени материали и следим последните модели, и тенденции в областта.

За да бъдете сигурни и спокойни, ние даваме от 5 до 15 години гаранция, за всяка извършена реставрация.

Предлагаме най-добрите цени, и разбира се, се съобразяваме с изискванията и възможностите на всеки наш клиент!

кюстендил

Вече и в град Кюстендил.

Ние сме „Голд Строй“ и се занимаваме с ремонти на покриви и къщи от 2008 година насам. Предлагаме висококачествени реставрации, а вече работим и в град Кюстендил. Екипът ни се състои от хора с професионален опит и сме свършили повече от 300 обекта в цялата страна.

Основните дейности, които извършваме са реставрация на къщи, ремонти на покриви, създаване на нови покриви, полагане на хидроизолация, поставяне на битумни керемиди, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи. Освен това, предлагаме и всякакъв вид тенекеджийски услуги.

Изберете „Голд Строй“ за реставрация на къща в град Кюстендил.

Защото работим бързо, коректно и на най-добри цени. Защото използваме висококачествени машини и инструменти, за да може жилището Ви да има максимално дълъг живот. И понеже искаме да предложим на клиентите си дълги години уют и комфорт, даваме гаранция на извършените услуги от 5 до 15 години!

Възползвайте се от реставрация на къщата си в град Кюстендил.

Реставрираме стари сгради и къщи, и ги превръщаме в уютни и приятни места за живеене. Работим със съвременни материали и следим последните модели и тенденции в областта.

Ремонтираме всякакви видове покриви и покривни конструкции. Течащи, повредени или увиснали покриви, тавани, комини, обшивки (около комина), вентилационни отвори и въздухорповоди.

Поставяме качествена хидроизолация, която ще предпазва жилището Ви в град Кюстендил от неприятните влага, мухъл и плесен.

Пренареждане керемидите на Вашия покрив, за да предотвратим протичането, прогниването и разрушаването на носещата конструкция.

И разбира се, предлагаме най-добрите цени!

Ако сте от град Кюстендил и имате нужда от реставрация на къща, можете да се свържете с нас още сега.

Ако имате нужда от реставрация на къща, от ремонт на покрив, от изграждане на нов покрив, от поставяне на хидроизолация или от някаква тенекеджийска услуга, ние сме готови да Ви помогнем.

Ние ценим времето и парите Ви. Затова гарантираме с името си за всеки изпълнен проект, а за да бъдете още по-спокойни, даваме и от 5 до 15 години гаранция за всяка извършена услуга.

За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете (контакти).

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за ремонт на Вашия покрив.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС