www.goldstroi.com се фокусира върху технически върхови постижения и максимално добро обслужване на клиентите си. Нашите опитни строители на покриви в София са акредитирани от Националната федерация на покривните строителни предприемачи и тяхната работа идва с  гаранция от шест месеца. Това, което наистина ни отличава от всяка друга покривна компания е грижата. Нашите строители на покриви знаят, че няма нищо по-ценно от уюта на клиентите ни у дома и винаги ще приоритизират качеството над количеството. Ето защо строителите ни по ремонт на покриви работят така, сякаш за собствения си дом и никога не прибързват и претупват работата си.Експертите на  www.goldstroi.com  по ремонтиране на покриви могат да ви помогнат с голямо разнообразие от покривни работи. Независимо дали имате нужда от спешен ремонт на покрив поради теч или напукване, или планирате пълно заместване на покрива, обадете ни се сега на 0894 70 77 45.

  • Нашите работници за ремонт на покриви са силно препоръчителни
  • Винаги сме тук – 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, обадете се на 0894 70 77 45.
  • Вие контролирате разходите си. – независимо дали става въпрос за авариен ремонт на покриви или по-голям проект на покрив, ще ви уведомим за всички такси и ще решите колко ще похарчите

 Свободни, без оценка на задълженията

Обадете се сега, за да наемете нашите работници за покриви. Ние ще ви предоставим безплатна оценка на покрива и след това можете да решите дали желаете да бъде извършена някаква работа или ремонт по него.

Всички посещения за оценка на покрива, които не са спешни, са безплатни – нашите квалифицирани оценители ще идентифицират дефектите и ще предоставят пълен писмен отчет, включително снимки.

Строителите на Goldstroi  винаги са на разположение, за да извършват ремонт на покрива ви .