Ремонт и изграждане на нови Покриви в Варна – Без почивен ден – Ремонтиране на всички видове покривни конструкции,
Полагане на всякакъв вид Хидроизолационни системи в Варна и страната, Покриви Варна.

Изграждане на покривна конструкция в град Варна

Изграждане на дървени конструкции, полагане на хидроизолация, поставяне на битумни керемиди, ремонт на покриви, създаване на нови покриви Сливен, монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги.

Защо да изберете Голд Строй при ремонт на покрива Ви в град Варна ?

  1. Ние разполагаме с превъзходни гаранции:

Нашите отлични покривни инсталации са обезпечени с гаранции за изработка до 20 години и гаранции на производителя за продуктите до 50 години.

  1. Опции за плащане

Предлагаме гъвкави опции за плащане, които да отговарят на вашия месечен бюджет, заедно с честната цена на проекта, която гарантираме, че ще бъде конкурентна.

  1. Ангажирани с безопасността при ремонт на покриви във Варна

Ние сме напълно обвързани, осигурени и лицензирани. Всички наши служители преминават през 140 часа обучение по безопасност и инсталиране всяка година. Всеки служител се подлага на задълбочена проверка на състоянието .

  1. Безплатни консултации и прогнози

Не сте сигурни дали се нуждаете от ремонт на покрив или напълно нова инсталация на покрив? Ще дойдем безплатно в дома ви във Варна, за да Ви дадем честна оценка. Ако покривът ви не се нуждае от услуги за ремонт,то ние ще ви кажем и това.

С нашият опит в ремонт и подмяна на покриви във Варна ние можем да гарантираме 100% удовлетворение за вашия покривен проект.

“Ние се стремим към високо качество. Всеки ден нашият екип се усъвършенства, като обещаваме чиста и качествена услуга, на която може да се доверите ” – Ангел Христов – Управител

Защо да изберете Голд Строй при ремонт на покриви във Варна ?

Семейство – Ние сме семейна компания. Ние дълбоко оценяваме взаимоотношенията и се стремим да създадем семейна среда за нашите клиенти и служители.

Превъзходство – Ние не изискваме нищо по-малко от най-доброто от себе си, нашите служители и нашите доставчици. Никой конкурент не може да надвие качеството на нашите продукти, нашето обслужване на клиенти и нашият инсталационен процес.

Посвещаване – Ние сме посветени на това, че работата е свършена правилно! Ние заставаме зад нашата работа и осигуряваме гаранции, които дават на нашите клиенти спокойствие в продължение на много години напред.

Нагласи – Опитваме се да донесем положителна атмосфера на всеки проект с мениджъри и монтажници, които са добри слушатели и са решаващи проблеми. Ние предлагаме решения с усмивка.

Лидерство – Стремим се да ръководим нашата компания с почтеност и да определим стандарта за нашата индустрия в общностите, които обслужваме.

Опит – Ние разполагаме с дългогодишен опит в предоставянето на първокласно лидерство, най-добрите продукти, инсталирането и обслужването на клиенти. Нашите нови служители се учат само от най-добрите в бизнеса и оставят наследство, което другите да следват.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за ремонт на Вашия покрив.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС