Високо качество, ремонт на покрива на балкона на последния етаж включва участието на специалисти и опитни майстори, които имат достатъчен професионален опит и могат да осигурят адекватно ниво на услуги за изолация и монтаж на покривни материали.

Балкон или покрив на най-горния етаж изтича? Хигроскопичното ниво е нарушено? След зимата, пукнатини в покрива?

Това не е пълен списък на проблемите, с които може да се сблъска един обикновен клиент на нашата фирма. Професионалните майстори от нашата фирма Голд Строй  ще помогнат бързо и компетентно да се справят с такива проблеми. В такива ситуации, освен елементарния дискомфорт сред обитателите, може да има сериозна опасност от прекъсване на електрическата мрежа, появата на влага и плесен.

Основните предпоставки за появата на течове на балкона са следните фактори.

  1. Значително износване на покрива поради намален гаранционен срок на работа. Разбира се, след края на гаранционния срок на експлоатация, абсолютно всеки материал губи първоначалните си характеристики, каквито и да са те.

Например, мек покрив, положен върху слой или два слоя покривен материал, след 12-15 години експлоатация, бавно започва да губи своите работни характеристики поради ултравиолетовото лъчение, внезапните температурни промени.

  1. Нарушаване на целостта, дължащо се на механични повреди, които могат да възникнат върху новия мек покрив поради относително ниската си якост. Най-често такива ситуации възникват, когато се наблюдава наклонено движение на покрива или трудни метеорологични условия.

В този случай материалът може да бъде повреден от силен вятър или клони на дървета. Рутинната визуална инспекция ви позволява бързо да идентифицирате повредите и да ги отстраните.

За подобряване покрива на балкона се поставя изолация. От външната страна балконът е изолиран в случай, че е над кухня или друга стая, както и при оборудването на “топла тераса”. Ремонта на покрива на балкона, извършван от специалистите на нашата фирма, ще премахне всички проблеми като: Влага, течове, разрушена част и всички останали дефекти.

Не се опитвайте да разрешите проблема сами, защото това е  опасно. Освен това тази работа изисква професионален подход, който нашите майстори ще изпълнят.

  1. Покривът е с лошо качество. Често съществуват ситуации, при които изпълнителите използват нискокачествени строителни материали, които не отговарят на условията за експлоатация и съществуващите покривни стандарти при монтирането или ремонта на покрива. В резултат на това здравината на покрива ще се повреди, и ще се появи теч.
  2. Непрофесионален монтаж на покривни материали. Желанието за спестяване често става причина за допълнителни разходи. Грешки в строителството водят до това, че покривът ще тече още през първата година от експлоатацията на помещенията. Нарушаване на правилата за монтаж на топлоизолационен слой причинява кондензация и образуване на влага в помещението.