Нашата фирма Голд Строй  ще извърши цялостен ремонт на покрив с меко покритие, предлагайки Ви най-достъпни цени и възможно най-кратък срок за всяка сложна дейност.

Основната цел на е максимално удовлетворение на всеки клиент. Ние ценим нашите клиенти и затова сме щастливи да предложим изключително надеждни технологии при монтажа и ремонта с меки покрития.

Модерните ролкови материали гарантират пълна хигроскопичност дори при минимални наклони, а препоръчваният ъгъл в идеалния случай е 45-50 °. На всяка конструкция може да се постави такъв покрив: Върху дърво, бетон, асфалт и други покрития. Спазването на технологията за монтаж гарантира експлоатационния живот на покрива за най-малко 25 години.

Видове ремонти

Авариен ремонт на определени зони ще помогне да се изчака с основния ремонт –  последици от течове, които могат да бъдат доста скъпи.

Както показва практиката, препоръчително е да се извърши задълбочена проверка на покрива на всеки 2 години. Само в този случай има възможност да се забележи навреме начален етап на разрушаване на битумния слой. Ако обаче се пренебрегне редовната проверка, ремонтът може да бъде доста скъп и времето ще изисква много повече от сегашния.

Във всеки случай, нашите професионалисти са готови да проверят покрива и да намерят най-ефективния вариант за ремонт за вас. Основната причина за течове на покрива е нарушаване на битумния слой. Битумът играе ролята на хидроизолация на покрива, а когато този слой се разруши, в помещението започват да проникват теч и влага. В резултат на това се появяват гъбички и плесен по стените.

Какви са предимствата на мекия покрив: Практичност, естетика, бързина при монтажа и лесна поддръжка. Въпреки универсалността на покрива, ремонтът може да е от значение поради възможни дефекти, грешки при монтажа или използване на лошокачествен материал.

Иновативните строителни технологии позволяват да се ремонтират покриви с мек материал с минимални разходи за труд, което увеличава безопасността и екологичността на процеса. Това увеличава производителността и качеството на работата.

Начини за откриване на дефекти

В работата си нашите професионалисти използват два основни метода за проверка състоянието на мекия покрив преди ремонти. Първата е обща визуална проверка.

Неравномерни ли са покривните редове? Ако не успеят нашите професионалисти да преценят по външния преглед ще е необходимо нещо по-солидно, първият дъжд ще помогне да се вземе решение.

Вторият метод, който може да бъде приписан на “подтипът” на проверката, е периодичната обработка на ръбовете, особено ако не са сложени внимателно. В процеса на работа един работник нагрява мекото покритие, а другият – отстранява дефектите.

Такава работа може да се извърши качествено само от екип  професионалисти. Ако ремонтираният покрив е направен неравномерно (и това се случва, ако ремонтът се извършва от един човек), ще трябва внимателно и старателно да оправите платното.

Професионалистите на нашата фирма Голд Строй ще помогнат своевременно да идентифицират дефектите на покриви.

Препоръчително е своевременно да се направи преглед за състоянието на покрива поне веднъж годишно.

Важно е да се определи степента на износване на улуците, наличието на пробиви в улуците, дълбочината на отлагане на утайките, наличието на пукнатини и надеждността на закрепването на декоративните елементи на покрива, надвесите, качеството на хидроизолацията и наличието на въздушни мехурчета под покрива.