Ремонт и изграждане на нови Покриви

Изграждане на нов покрив

nov-pokriv-sofia-boyana-1От здравината и функционалността на покрива, зависи запазването на цялата сграда. Той я предпазва от влиянията на околната среда. Без него, всеки дом би започнал да се руши под въздействието на дъждове, снегове, градушки, силни ветрове, урагани и дори от слънчевите лъчи.

Ние се занимаваме с изграждането на всякакви видове покриви, независимо от  тяхната конструкция. Използваме висококачествени материали, професионални машини и най-добрите инструменти.

Екипът ни от професионалисти ще се заеме с тази тежка работа, а Вие разгледайте цените, които предлагаме и се свържете с нас!

Изграждане на нов Покрив

Мислили ли сте за покриви напоследък? По всяка вероятност отговорът е не. И ако вашият покрив е професионално монтиран и правилно поддържан, това е така. В крайна сметка, ако мислите за вашия покрив, това вероятно означава, че има проблеми и проблеми, които трябва да бъдат коригирани.

В същото време средният собственик на жилище би било добре да разбере нещо за монтажа и поддръжката на покрива. В крайна сметка домът е изключително важна инвестиция – а покривът е изключително важен компонент на дома. Повечето собственици на жилища се оказват изненадани, когато нещо се обърка с покрива. Да бъдеш в тази позиция, без да знаеш как се монтира или поддържа покрив, също никога не е идеално.

Нека да разгледаме по-специално монтажа на покриви. Но разбирайки как обикновено се монтира един покрив, ние получаваме много по-добра представа какво влиза в покрива. И когато нещо се обърка, ние имаме по-добра идея какво да правим.

Процесът на монтаж на покрива

Да приемем, че материалите и другите структурни промени вече са уредени и преминаваме директно към процеса на изграждане на покрива. Нека приемем също, че изграждаме двускатен покрив, за разлика от „плосък“ или друг тип покрив. Двускатният покрив е най-разпространеният и популярен дизайн в България  и изглежда като обърната буква V.

Ако приемем всички тези неща, нашата покривна конструкция ще включва четири общи категории. Ще има много задачи във всяка от тези категории, но познаването на тези четири стъпки ще извърви дълъг път към подобряване на разбирането ни за покрива.

  1. Конструкция

Това е действителната Конструкция на покрива, която се издига, когато къщата е построена или е преустроена за съществуващ дом. Най-елементарната първа стъпка към изграждането на покрив е поставянето на Конструкция и ако това не е направено правилно, възниква цял набор от бъдещи проблеми.

  1. Обшивка

Това е първият плътен слой покривен материал, прикрепен към рамката на покрива. Обвивката най-често се състои от дървена ламперия, изрязана прецизно и внимателно прикрепена към фермите на рамката на вашия покрив.

  1. Инсталиране на „подложката“

Втори (и много важен) слой на защита е известен като подложка. Това най-често се прави от материал, наречен покривна мембрана, наподобяващ паропропусклив плат. Както можете да си представите, основната цел на този слой е да хидроизолира вашия покрив.

  1. Монтиране на покривното покритие

Външният слой на покрива, състоящ се от керемиди, е известен като покривно покритие. Това е вашата първа линия на защита срещу вятър, дъжд и други елементи. Съществува определена логика и система за правилно инсталиране на керемиди и много майстори на покриви „направи си сам“ се натъкват на проблеми по време на този етап.

5. Монтиране на Улуци и Обшивки

Монтирането на отводнителната система като улуци и обшивки е една от най важните стъпки правилното им монтиране не допуска водата да проникне под покривното пространство масово в България се използва американски безшевни улуци и обшивки от ламарина с полиестерно покритие.

Намиране на майстор на покриви, на когото можете да се доверите

Независимо дали строите нов дом или ремонтирате нов покрив/ремонт на съществуващ дом, проблемите могат да бъдат избегнати чрез сключване на договор с уважаван покривен майстор. Силната онлайн репутация означава, че покривният майстор се интересува от цялостното ви изживяване и е по-вероятно да бъде ориентиран към услугите. Това също означава, че компанията използва добри материали, наема експерти майстори на покриви и е точна по отношение на планирането и бюджетирането. Така или иначе, най-вероятно няма да поправите собствения си покрив. Но ще спестите време, пари и стрес, като разберете нещо за покрива предварително!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за ремонт на Вашия покрив.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС