Научете се да забелязвате ранни признаци на слабост на покрива. Предотвратете всички течове навреме!

Ето 3 признака за предстоящо протичане на покрива:

Покривна ламарина

Покривната ламарина е тънък метал, поставен близо до улуци, комини и всичко, което нарушава повърхността на покрива. Предотвратява течове в слабите места на покрива, което го прави лесна мишена за вода, когато нещо се обърка. Потърсете огънати, напукани или ръждясали части от ламарината и ги сменете възможно най-скоро.

Керемиди

Това е едно от най-често пропусканите места на изтичане. Керемидите , които са гниещи, счупени или липсващи, са покана за водата да нахлуе в дома Ви. Бъдете задълбочени в търсенето си. Ако видите подозрителна керемида, сменете я възможно най-скоро и проверете дали няма повреда, която вече е причинила.

Сложни покриви

Комплексните покриви са склонни към допълнителни проблеми. Гледайте за натрупване на отломки, гниещи керемиди и разрушаване в комините и ъглите на покрива. Улавянето на признаци за потенциален проблем в ранна фаза ще ви спести време и пари.

Вече имате теч на покрива?

Не се паникьосвайте. Позвънете на 0894 70 77 45, преди течът да стигне твърде далеч. Не забравяйте, че огледите винаги са безплатни. Нашите експерти ще диагностицират проблема и ще препоръчат възможно най-доброто решение за ремонт на покриви.