Ако подозирате, че може да се нуждаете от смяна на покрива, не чакайте твърде дълго! Колкото по-дълго чакате, толкова по-лоши ще са щетите и толкова по-скъпи ще бъдат ремонтите. Ето някои сигнални знаци, от които се нуждаете нов покрив:

profesionalna smqna na pokriva

Забелязали сте теч

Ако сте забелязали водни петна по тавана или стените си, това може да означава, че покривът ви тече. Това също може да означава, че имате течаща водопроводна мрежа, но първо нека проверим покрива. Качете се на тавана с фенерче. Ако видите петна или ивици по покривната дъска, ферми или плесенясала изолация, това означава, че покривът ви тече и трябва да се поправи или смени.

Херпес зостер се лющи, къдри или липсва

С течение на времето излагането на слънце и атмосферните влияния ще доведът до изкривяването и обелването на херпес зостер. Те ще станат крехки и могат да се счупят и издухат на вятъра. Ако вашите херпес зостер са напукани, се разпадат или накъдрят, вероятно вече са за смяна.

Вашият дървен покрив гниe

В случай на разклащане на дърво или херпес зостер, проверете за признаци на гниене. Ще забележите тези области, ако са с различен цвят, липсва херпес зостер / шейкове на места или растат интензивно количество мъх или водорасли. Качете се на покрива и натиснете с отверка върху дървото, ако е меко значи е за смяна.

Никога не сте сменяли покрива

Ако сте собственик на дома си от десетилетия и никога не сте сменяли покрива, може би е време. Един добър покрив може да издържи 20 до 25 години, ако е бил монтиран правилно. Ако е минало повече от това и покривът ви показва очевидни признаци на повреда, време е да го замените.

Свържете се с нас goldstroi за професионална смяна на покрива Ви!