Отворите , пукнатините, влагата и вредителите по тавана могат да представляват сериозни здравни и финансови рискове за вашия дом. Качеството на въздуха в дома ви се понижава от опасните вредители и растежа на плесен и мухъл по тавана. Собственици на жилища са принудени да плащат необосновано високи сметки за енергия, тъй като техните тавани нямат необходимата изолация, за да направят енергията им ефективна. Има много предимства, които очакват собствениците на жилища, които решат да почистят своето таванско помещение.

Изчисти пространството

Почистването на тавана ви дава възможност да възстановите чистотата и безопасността на таваните. С премахването на всички вещи, отстраняването на старата изолация, изсушаването на отломки и почистването на района от всякакъв вид плесен или мухъл , можете да сте сигурни, че нищо в таванското Ви помещение няма да повлияе отрицателно върху качеството на въздуха и здравето на вашия дом.

Запечатайте дупките и пукнатините

Затваряйки тези малки участъци, можете да предотвратите навлизането на вода, прах и вредители в таванското Ви помещение. Професионалните компании за почистване на тавански помещения предлагат специализирани услуги за прочистване на въздух, които проверяват пространството за пукнатини, дупки и отвори, след което ги затварят плътно. Тази проста процедура предпазва въздуха от циркулация, предотвратява наличието на влага и последващото гниене и кондензация на дървесината и премахва навлизането на праха , влагата и вредителите отново в тавана Ви.

Възстановяване на таванската изолация

След като мансардата ви е напълно почистена и запечатана, е време да възстановите изолацията на тавана. Собствениците на жилища могат да се насладят на значителни икономии на енергийни разходи само чрез инсталиране на достатъчно количество чиста изолация. Услугите за изолация на таваните могат да препоръчват и инсталират най-висококачествените изолации в таваските Ви помещения , за да направят дома ви удобен и енергийно ефективен.

Ние от Голд Строй осигуряваме почистване на таванско помещение , мазета и строителни площадки , след което дори предлагаме услуга и за изхвърляне на ненужните вещи . След почистване и възстановяване на тавана можете да се насладите на здравословен дом и да спестите много енергия. Бихме се радвали да ви помогнем да превърнете тавана от тъмна, мръсна бездна в място, което е чисто и безопасно. За повече информация се свържете с нас днес, като ни се обадите или попълнете формуляра за връзка.