Скритият виновник? Листа и отломки.

Повечето покриви имат облицовки под плочките или покривната система, които събират вода и я пренасят по улуците надолу. През последните няколко седмици имаше много падащи листа и силни ветрове, които подхранват натрупването на листа, мръсотия и дори птичи тор. Тъй като остатъците падат върху покрива и се събират под керемидите, така с времето малко по-малко той става много неустойчив и податлив на течове. Това се случва в продължение на няколко години и не се забелязва с просто око.

Сега, когато е сезонът на дъждовете е много вероятно на някои места по покрива да се събере вода, която с времето да успее да пробие и да протече в някоя от стаите. В повечето случаи тези течове се образуват бавно и продължително много време, причинявайки вреда на дървенеата конструкция на покрива и мазилката по стените, преди да видите каквито и да е наченки за протичане на вашия покрив.

За да предотвратите по-големи щети в бъдеще, майсторите на покриви трябва да премахват керемидите и да почистват тези прорези в страничните стени и около комините. Мислете за това както за смяна на маслото на колата Ви – малка услуга сега предотвратява скъпи ремонти в бъдеще.

Ако смятате, че може да се нуждаете от спешно почистване или вече имате пробит покрив, който се нуждае от ремонт, обадете ни се на 0894 70 77 45 . Не забравяйте, че огледите винаги са безплатни.