led-na-pokriv

Монтажът на покрива е последната работа, която се извършва след като стените и основата на къщата са готови. Изграждането на къща е най-добре да е поверено на професионалисти.

Монтаж на покрив

Лицензирани фирми извършват покривни дейности – от проектиране и изграждане на покриви.

Професионалистите вземат предвид всички нюанси, свързани с използването на дърво, което може да се деформира поради влага и изсушаване. Затова те създават най-издръжливите масивни конструкции, които ще ви служат десетилетия.

Ключови моменти при проектирането на покрива

При работа с материали специалистите обръщат специално внимание като сушене на дървесина. Суровият дървен материал има естествена влага, ако не е бил изсушен. Влажността му е около 30-40 процента, а след изсъхване не надвишава повече от 22 процента и благодарение на това конструкцията няма да страда от свиване и деформация за определено време. За да се избегне това, винаги се използва дървесина, която е изсушена.

Професионалистите вземат предвид параметри като:

  1. Тип покрив. Ние извършваме избора със съгласието на клиентите, въз основа на много параметри, включително натоварване от вятър и свиване на къщата. Най-често работим с тавански, фронтонни, многоскатни форми. Ако искате да се съсредоточите върху най-популярния вариант, тогава това е покрив с два наклона, използван за къщи, бани или помощни съоръжения;
  2. Осигуряват се всички компенсаторни възли, които се намират в точката на закрепване на фермовата система директно към носещите стени;
  3. Обръща се внимание на височината на стените, абсолютното свиване, дизайна на бъдещия покрив.

Взема се предвид проблемите, които могат да бъдат свързани с отстраняването на влагата. За целта се изграждат жилищни сгради с таванско помещение, с помощта на които можете да оцените състоянието на вашия покрив по всяко време.

Дизайн на покрива

Фирмата, занимаваща се с изграждането на покриви се занимава с топлоизолация и създава вентилационна система. Всички услуги се извършват само от компетентни специалисти с богат опит в строителния бранш. Предоставят оценка и винаги изчисляваме важните точки, съгласувайки ги с клиентите. Процесът се състои от монтаж на рафтова система, монтаж на хидроизолация, пароизолация и изолационни слоеве, включени в покривния пай. Извършва се цялостно облицоване. Можете да изберете композитни, гъвкави или метални керемиди по ваше желание. Поставя се щайгата и извършват монтажни работи, свързани с инсталирането на капандури с всякаква конфигурация, независимо от дизайнерските характеристики.

Благодарение на услугите на майсторите на покриви можете да получите висококачествен покрив.