nov-pokriv-dupnica-resilovo (2)

Ако се нуждаете от спешна покривна услуга, ремонт на керемиди, пълна подмяна на покрива или услуга за подобряване на вашата таванска изолация – важно е да се обадите на покривна компания, която отговаря на най-високото ниво на покривни стандарти.

В тази статия ние изследваме качества, които винаги трябва да търсите в доверена покривна компания – за да сме сигурни, че няма да ви измамят с парите и че свършената работа ще бъде свършена правилно.

Гаранция и застраховка

Едно от най-рисковите неща, които можете да направите, когато наемате покривна компания, е да решите да работите с някой, който не е лицензиран и не е застрахован. Защо? Защото, ако нещо се обърка, като например пострадал изпълнител или домът ви е повреден, вие се излагате на риск да бъдете закачени за ремонт и щети!

Другата ви най-голяма грижа трябва да бъде покривната гаранция. Ако дадена компания не предлага гаранция за своята работа и използваните продукти, шансовете са нещо не е наред. Реномираните покривни работници винаги ще предлагат гаранции за своите керемиди и работата – тъй като това е относително стандартно за покривната индустрия.

В Goldstoi сме напълно застраховани и имаме гарантирана гаранция за изработка от 10 години.

Доказателство за работа на височина

Изпълнителите в Goldstroi са обучени да предоставят най-безопасните решения за своите клиенти за покриви „Работа на височина“. Работейки с обучение за безопасни технологии, специалисти по индустриална безопасност от години, можете да разчитате, че не само ще предоставим невероятно обслужване на клиентите, но и ще използваме всички мерки за безопасност, за да гарантираме, че вашият покрив и нашият екип са в безопасност.

Работа с висококачествени продукти

Надеждна покривна компания ще ви предложи разнообразие от керемиди и покривни продукти, от които можете да избирате. Ако не ви предлагат опции за цена, цвят или стил, те не се грижат за вашия най-добър интерес.

В Goldstroi използваме само най-доброто в покривните продукти – включително херпес зостер, вентилационни системи, подложка, таванска изолация, капандури и слънчеви тунели и др.