Ние от Голд Строй предлагаме висококачествен ремонт на покриви и покривни конструкции на най-добри цени. Имаме опит с повече от 300 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покри

Качественият покрив предлага защита, енергийна ефективност и поддържа дома да няма проводимост при валежи, бури и други. Ако имате качествена покривна инсталация, може да се наложи да я смените на всеки 25 години.

Ще трябва да замените покрива си много по-често, ако е с лошо качество. Ако смятате да замените своя покрив, повечето експерти по подобряване на дома смятат, че трябва да го направите през есента.

В тази статия ще научите защо сезонът на есента е идеалното време за подмяна на покриви?

Зимата идва

Една от най-лошите грешки, които можете да направите с покрива, е да влезете в зимен период с проблеми по покрива. Независимо от това колко малки може да изглеждат проблемите, суровото зимно време най-вероятно ще допринесе да увреди допълнително структурните опасности.

Време за инсталиране на покрива

За разлика от лятото или зимата, времето през есента е по-умерено. То позволява на изпълнителя на покриви да работи последователно и да завърши проекта за подмяна на покриви много по-бързо. Докато в други сезони замяна на покриви ще отнеме дни, през есента можете да го направите в един ден.

Покривни материали

Когато инсталирате нов покривен материал, се нуждаете от време, за да се запечатат, така че да могат да се превърнат в херметична защита за да издържат при най-суровите атмосферни условия. За разлика от другите сезони, времето през есента позволява това да се случи. Същото важи и за други покривни материали.

Проблеми, които спешно се нуждаят от подмяна на покрива

Пренебрегването на тези проблеми може да бъде не само опасно, но и скъпо за вас и вашето семейство.

  • – Изкривен покрив
  • – Ако прониква слънчева светлина в тавана
  • – Мъх и водорасли, покриващи покрива

Обадете се в професионалист, който се занимава с ремонт на покриви  за задълбочена проверка, когато имате съмнения за целостта на вашия покрив. Експертът ще открие недостатъци в покрива ви и ще ви посъветва за избора ви за ремонт и подмяна на покриви.

Избягвайте неопитни техници по покриви, като се съблазнявате от абсурдно евтините цени. Ако звучи твърде добре, за да е истина, значи, не е така. Избирайте добре утвърдени опитни изпълнители за покриви, като специализираните домашни продукти.

Качественият покривен монтаж ще ви спести електроенергия. Ще се обвинявате, че не го свършили през години, но никога не е късно. Специалистите по ремонт на покриви имат дългогодишен опит, които са направили щастливи и доволни клиентите.