Въпросът е, може ли покривните материали да осигурят допълнителен комфорт и да имат повече ползи?

Не би ли било чудесно да има покрив, който съчетава тези предимства?

Всеки иска да има покрив с атрактивен дизайн

nov-pokriv-dupnica-resilovo-4Разбира се, всеки иска да покрие своята къща с нещо елегантно, красиво, което ще го отличи от другите. Ето защо керамичните керемиди са толкова популярни. Цименто-пясъчните плочки също изглеждат красиви, стоманена настилка. Малко хора харесват вида на покриви с боядисани метални листове.

Знаете ли, че има специален вид трайни метални плочки, които не са боядисани, а са покрити с естествен камък?

В същото време тази плочи изглеждат също толкова красиви като глинените, а разликата е абсолютно незабележима!

Всичко, което искаме за надежден покрив

Красивият покрив е безполезен, ако не успее да защити Вашият дом. Надеждната и трайната защита може би е най-ценното нещо, което един покрив може да осигури. Керамичните и циментови пясъчни плочки са доста крехки и могат да бъдат счупени от градушка или издухани от силните ветрове.

Същата съдба очаква лек покрив от керемиди, който може да бъде повреден от атмосферни влияния и ултравиолетови лъчи. От друга страна, стоманените антикорозионни плочки, като метални покриви, устойчиви на корозия, са практически неразрушими. Благодарение на алуминиево-цинковото покритие ръждата не е страшна за него. Не е изненадващо, че имат 50-годишна гаранция, което е от съществено значение като инвестиция, толкова скъпа, колкото закупуването на нов покрив.

Светлина – допълнително предимство

Когато търсите подходящ покрив, лекото тегло вероятно не е в списъка ви с приоритети. И това е съвсем разбираемо. Случвало ли ви се е да ви хрумне колко повече дърво ще ви е необходимо, съответно колко по-скъпо ще струва изграждането на масивна покривна рамка за тежки керамични или циментови пясъчни плочки?

Помислете само колко можете да спестите, като изберете по-светъл покрив! Покривните плочки тежат само 1/7 от масата на тежък цименто-пясък и керамични плочки.

Друга тайна на популярността се крие в простотата на покрива. Гъвкавият покрив ще легне плътно върху ребрата и ще скрие всички нередности. Често собствениците на жилища правят грешки като извършват покривните дейности сами и искат да спестят пари, без да прибягват до услугите на професионалните майстори на покриви.

Ние от Голд Строй предлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени. Имаме опит с повече от 300 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив.

Красотата, надеждността, правят покрива атрактивен и различен от останалите.