ремонт-на-двускатен-покрив-с-керемиди-брамак3Неотдавна битумни керемиди, шисти, глинени или бетонни плочки бяха само за покривните опции.

Ето списък на 6 различни типа покриви, които ще ви бъдат полезни:

Каменно обработена стомана

Заключващите панели имитират шисти, глина и се издръжливи на повреди, причинени от силни дъждове, ветрове, повдигане, градушка и цикли на замразяване и размразяване. Следователно, те са икономичен и ефективен избор за мокри, ветровити райони или райони, предразположени към горски пожари. Някои стоманени покриви с каменни покрития са гарантирани за целия живот на къщата.

Каучукова шисти

Каучуковата плоча изглежда естествено и може да бъде изрязана с нож, за да пасне на сложни покриви, като тези, намиращи се във викториански домове. Каучуковите покривни покриви могат да продължат 100 години, но могат да бъдат повредени от сателит- така също могат да бъдат податливи на поражение от градушка, подобно на шисти. Покривните професионалисти, които са обучени да инсталират каучукова шистичка, може да са трудни за намиране.

Глинени и бетонни плочки

Керамичните керемиди и бетонните керемиди могат да издържат на щети от торнадо, урагани или ветрове до 125 мили в час и дори земетресения, според “Резюме на експерименталните изследвания на сеизмичните характеристики на бетонните и глинести покривни плочки” от Университета на Южна Калифорния за Институт за покривни плочки. Те са добри в топъл, сух климат. Те могат да изискват допълнителна подкрепа, за да носят тежестта си, и е вероятно да се счупят, когато ходят.

Зелени покриви

Зелените покриви са покрити с растения и могат да подобрят качеството на въздуха, да намалят водния поток и да изолират домовете, за да се намалят градските топлинни острови. Те обаче се нуждаят от допълнителна структурна опора, бариера срещу пара, топлоизолация, хидроизолация, дренаж, филтриране на водата, почви, компост и растения. Предполагаемото им времетраене е 40 години.

Застроен покрив

Този тежък покрив се състои от слоеве от асфалт, катран или лепило, покрити с агрегат и са предназначени само за плоски покриви. Плочите и чакълените покриви, също и за плоски покриви, са най-подходящи за покривни покриви с тежък трафик. Тези покриви могат да станат лепкави през лятото и е по-трудно да се свали снега от тези покриви в сравнение с гладките повърхности. Те могат да продължат от 20 до 25 години.

Метален покрив

Металните покриви се предлагат във вертикални панели или херпети, наподобяващи шисти, керемиди и разклащания – и продължава около 60 години. Металът превъзхожда отбягването на силен сняг и дъжд, няма да изгори и ще устои на силните ветрове. Тя е лека и може да се монтира върху съществуващи покриви. Металът обаче може да бъде шумен по време на дъждовни бури и може да се наточи от градушка. Корозията също варира в зависимост от материала.

Най-добрият тип покрив за вас наистина зависи от вашия климат, бюджет и къща. За да видите какво е най-доброто във вашия район, говорете с лицензирани изпълнители на покриви и разгледайте някои от по-новите разработки наблизо, за да получите идеи за типа покривен материал, който да използвате.

Независимо от вида на покрива, който има, винаги има шанс да бъде повреден. Покривните покриви могат да бъдат скъпи, затова искате да сте сигурни, че сте покрити, когато се случи неочакваното. Разберете как по-доброто заместване на покрива от национално ниво може да ви помогне да защитите дома си.