В продължение на повече от двеста години, хората постоянно се опитваме да подобряваме и украсяваме домовете си. Един от начините за това е да се поставят капандури на покривите. Те са тези добавки към жилищата ни, които могат да им придадат индивидуалност. Те правят къщите ни разпознаваеми и запомнящи се. За да се постигне най-добрият възможен резултат обаче, материалите трябва да бъдат много добре подбрани и изпълнението трябва да е качествено.

Покривите с капандури са се появили почти едновременно във всички европейски страни още през XIX век. Още от тогава, те се очертава да бъдат основен функционален елемент, както на жилищните, така и на обществените сгради.

Освен функционалността си, капандурите придават един по-добър вид на сградите. В различните страни, те са направени в различни стилове, според фасадата на самата сграда.

Днес може да се открие голямо разнообразие от покривни прозорци. Броят, видът и размерът им се определя от целта на помещенията, за които са предназначени. За да се гарантират здравината на конструкцията и дълготрайността на покрива, а и на сградата като цяло, капандурата трябва да бъде проектирана още в началото на изграждането на покрива. Съответно, рамката му, трябва да бъде поставена, още когато се изгражда покривната конструкция. Обикновено, рамката е направена от дърво, а страничните стени са от тухли. Естествено, колкото по-голям е покривният прозорец, толкова повече светлина ще влиза в помещението.  И колкото по-голямо е стъклото, толкова по-здрави трябва да бъдат основите на рамката, на която това стъкло ще бъде монтирано. За закрепването на всички части, трябва да се използват метални крепежни елементи, тъй като в противен случай може да се стигне до отслабване и разрушаване на конструкцията.

Особено внимание трябва да се обърне на хидроизолацията. Дизайнът на капандурата, трябва да бъде в същия цвят като на изолацията и на покрива. Външната облицовка на капандурата, обикновено се прави със същия материал, с какъвто е направена фасадата на самата сграда.

Ако имате нужда от изграждане на покрив с капандура, ние сме готови да Ви помогнем.

Ако искате качествен ремонт, с най-добрите материали, внимание към всеки детайл и отговорна работа, то ние сме хората, с които да се свържете.

 

Защо да изберете „Голд Строй“?

Ние работим бързо, коректно и на разумни цени.

Използваме висококачествени машини и инструменти, за да може покривът Ви да има максимално дълъг живот.

И понеже искаме да предложим на клиентите си дълги години уют и комфорт, даваме от 5 до 15 години гаранция на извършените услуги!

Ние ценим времето и парите Ви. Затова заставаме с името си зад всеки изпълнен проект!

 

За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете (Тел: 0894 70 77 45).