Покривна Мембрана БлагоевградКогато избирате покривно покритие, винаги искате да изберете качествен материал и за дълго време. Когато избирате качествен материал, спестявате от строителни работи.

Представете си, че сте закупили некачествен покривен материал и сте покрили  покрива, плащайки на строителите за монтажа. И буквално след няколко години покривът става неизползваем поради некачествени суровини и отново трябва да закупите покривен материал и отново да платите на работниците за монтажа на метални керемиди или профилиран лист.

По този начин, за същия период от време, можете да спестите до 70% от парите си, като незабавно закупите добър покривен материал.

Както всички вече знаят, скъперникът плаща два пъти. Но, въпреки това, трябва да знаете как да изберете правилния покривен материал, така че да не бъдете измамени на строителните пазари. Ще помогнем за защита от злонамерени продавачи на покривен материал. Ето няколко препоръки.

На първо място, свържете се с избора на покривен материал на доказани доставчици, които имат сертификати за метала. Желателно е това да са производители на покриви и да са имали „име“.

Второ, бъдете сигурни при избора и обърнете внимание на дебелината на покрива. Често малките дистрибутори на метални покрития или гофрирани листове се описват според документите с дебелина 0,5 мм, а всъщност може да са дори по-малко, например 0,35 мм. Естествено, те вземат парите ви за дебелина 0,5 мм, това е техният начин да оцелеят на този труден пазар. От това зависи и устойчивостта на вашия покрив срещу валежи и други механични повреди на покрива, което е важно за дългосрочната експлоатация на покрива.

Трето, важна характеристика е количеството цинк на 1 кв.м. метални керемиди, велпапе, сгънат покрив, той трябва да бъде най-малко 120 г на квадратен метър и дори повече. Всички те имат различни характеристики, различно цинково покритие и външен вид. От всички тези покрития могат да бъдат направени и метални, и настилки, а също и валцовани панели. Най-важното е, че избраното от Вас покритие трябва да има гаранция! С гаранция в най-лошия случай материалът ще ви служи повече от 25 години.

На четвърто място е задължително да поемете квалифициран строителен екип. Животът на покрива също зависи от това. Понякога строителят трябва да преработи работата, извършена от „псевдо строителите“.

И на пето място е важно да кандидатствате за покрива в правилната фирма за строително и ремонт, където ще ви изчислят правилно количеството покривен материал и ще ви осигурят висококачествено обслужване.

Ние от Голд Строй сме доказани професионалисти ипредлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени.

Изберете разумното!