remont-na-pokriv-sofia-pancharevo-7

Избор на най-добрия възможен изпълнител на покриви

Една от най-важните инвестиции, които някога ще направите за вашия дом, е здравият, издръжлив покрив. При топло време в България е отличен момент да инсталирате нов покрив или да наемете изпълнител, който да извърши необходимия ремонт на вашия покрив. Намирането на подходящия изпълнител може да бъде малко предизвикателство, но имаме няколко съвета, които можете да използвате.

 

Търсете за препоръки

Ако имате съсед, колега или приятел, който е инсталирал или ремонтирал покрив, попитайте ги за техния опит. Може да разберете неща, които няма да намерите другаде. Попитайте как е свършена работата и дали са доволни да погледнат назад към опита.

 

Изследвайте местни компании

Първо на първо разгледайте възможностите си. Уверете се, че можете да намерите информация за контакт и да определите дали компаниите са лицензирани и застраховани. Трябва също да помислите за посещение на уебсайта на компанията, за да видите дали е професионален и добре сглобен.

 

Запознайте се с изпълнителите

Вероятно сте стеснили възможностите си и имате няколко, които обмисляте. Това поставя втори етап, когато всъщност се срещате с представители на компаниите, които разглеждате. Поканете ги да поговорят за вашите нужди от покривни ремонти, потенциални материали и колко време може да отнеме работата. Задайте въпроси, които имате, преди да изберете изпълнител, който да свърши работата.

 

Договор

Преди да позволите на някого да започне работа, имате нужда от договор. В този договор трябва да се посочва всичко – от това какви материали ще се използват до срока на гаранциите на продукта. Трябва също да намерите информация относно процедурите за отговорност и безопасност. И накрая, проверете за график, сума за плащане и какъв метод на почистване е обхванат. Ако имате въпроси, това е друг чудесен момент да получите отговори на тях.