Как се повреждат покривите от градушка? Това е въпрос, който много собственици задават. В края на краищата покривите са проектирани да бъдат здрави и да издържат на елементите. Как е възможно нещо като замръзнали ледени блокчета да причини такава повреда?

Може би просто се интересувате от действието на градушката или искате да предприемете активен подход в подготовката за следващия бурен сезон. Така или иначе, имате добри въпроси. Звукът на градушката по покрива е достатъчен, за да събуди очите на много собственици на жилища. Докато не можете да предотвратите градушка или повреда на покрива си, можете да получите необходимият ремонт на покрива, за да сте сигурни, че вашият дом е възможно най-сигурен през следващите дни и месеци.

Как биват повредени покривите от градушка

Повредата на покрива от градушка понякога може да изглежда малка за окото, но истинските щети могат да бъдат по-тежки. По време на градушка основните фактори, влияещи върху тежестта на покрива, са вятърът, големината и гъстотата на градушката, строителните материали на вашия покрив и позиционирането на съседниет домове и бариери като дървета и други структури.

Градушката може да бъде с размер на грах или толкова голяма, колкото топка за голф или софтбол; очевидно големината играе важна роля в нивото на щетите. Камъните също могат да имат груби краища, които да пробият покрива. Ако покривът ви е по-стар или вече е в повредено състояние, той е още по-податлив на нараняване от градушка.

Важно е да се извърши задълбочена проверка от експерт по покрива възможно най-скоро след буря. Професионална инспекция на покрива ще ви осигури идентифициране на всякакви основополагащи щети, които не можете да забележите с окото. Правилният експерт по покрива ще може да разбере точно какво се случва с вашия покрив – това е важно за правилния ремонт и също така и за подаването на всякакви застрахователни искове.

Някои от често срещаните признаци за щетите от градушка, които експертите могат да открият по време на покривната инспекция, са:

  • Разделяне на дървени керемиди
  • Повредени покривни материали, като дупки в защитното покритие
  • Липсващи или разхлабени керемиди
  • Водна повреда, причиняваща течове
  • Изгубени части от керемидите, които причиняват ускорено стареене на покрива
  • Разрушаване или излагане на матовият стъклопласт под покрива
  • Заслабване на целостта на уплътненията

Правилният специалист по покриви ще ви даде подробен списък на повредите на покрива и цялостен план за ремонт. Имайте предвид, че винаги можете  да получите допълнителни оферти от други компании за покриви, за да сте сигурни, че получавате точна оферта, която отговаря на вашите нужди и бюджет.

Изборът на подходящата фирма за ремонт на покриви при градушка

Ще откриете, че има много компании за покриви в района на София, които могат да ви предоставят оферта за ремонт на покрива след градушка. Ключът е намирането на компанията, която ще ви предостави клиентското обслужване и експертизата, от които се нуждаете, за да свършите тази работа правилно за първи път.

Ние разработихме лоялно следване на жилищни и търговски клиенти, които ни се доверяват и ни  доверяват ремонта на техните покриви. Нашите майстори знаят точно как да идентифицират проблемите и да осигурят трайни решения.

Ние извършваме  експертен ремонт на покриви с внимателно обслужване на клиентите, което надхвърля очакванията и наличните най-висококачествени покривни материали. Ние работим бързо и ефективно и сме удовлетворени само от работата, когато получим палец и усмивки от нашите клиенти.

Това е този ангажимент за високи постижения, който ни направи предпочитан избор за ремонт на покриви в района на София за почти десетилетие. Ще забележите разликата от първото обаждане, което направите в нашия офис, и ние ще бъдем с вас на всяка крачка, докато не ви осигурим професионално ремонтиран покрив над главите Ви.

Екипът ни от специалисти по покриви е лицензиран и квалифициран да извършва ремонт на покриви, независимо от това колко малки или тежки са щетите. Силният, сигурен и здрав покрив е от съществено значение за поддържане на безопасността на дома и семейството Ви.

В https://goldstroi.com/ можете да сте сигурни, че получавате най-добрия ремонт на покриви, покривни материали и обслужване на клиенти в района. Обадете се на 089 61 333 07 , за да говорите с един от нашите приятелски членове на екипа. Радваме се да отговорим на въпроса ви “Как покривите Ви биват повредени след градушка”? И ние ще бъдем с отговорите и услугата, от която се нуждаете, за да гарантираме 100% удовлетворение. Свържете се с нас сега, за да научите повече за щетите които градушката може да нанесе на покрива ви , както и за техният ремонт.