Дали покривът в дома ви е от миналия век? Или започва да тече на определени места и показва други признаци на разрушение?

Ако е така, има голяма вероятност скоро да се наложи да извършите нова инсталация на покрив. Ще трябва да се обадите на доверена компания за монтаж на покриви.

Но преди да го направите, има някои неща, които ще трябва да знаете за инсталирането на нов покрив. С опознаването на процеса, можете да се уверите, че получавате възможно най-добрата сделка за вашия покрив и да изберете правилния покрив за вашия дом.

Ето шест неща, които трябва да знаете, преди да започнете ново изграждане на покрив.

 1. Изборът на подходяща фирма за изграждане на покриви

Първото нещо, което ще трябва да направите, когато решите да преминете към нова покривна инсталация, е да изберете фирма за ремонт на покриви, която да се справи с работата.

Добрата новина е, че не би трябвало да имате проблеми с намирането и. Има повече от 10 000 покривни компании, разпръснати из цялата страна.

Но лошата новина е, че между тях има цял куп ненадеждни майстори на покриви. Така че бъдете сигурни, че ще се пазите от тях и ще намерите подходящата покривна компания за работата.

Реномирана фирма за ремонт на покриви трябва да има:

 • Много опит в покривната индустрия
 • Специфичен набор от покривни услуги, които те могат да предоставят, включително ново изграждане на покрива
 • Голям избор на покриви
 • Справедливи и достъпни цени
 • Безплатни консултации за тези, които искат да научат повече за тях

Преди да се съгласите да работите с покривна компания, трябва да ги интервюирате и да разберете каквото можете повече за компанията. Трябва също да прочетете онлайн отзиви от други собственици на жилища, които са работили с тях в миналото.

Това ще ви покаже дали една покривна компания е подходяща за вас или не.

 1. Изборът на правилните покривни материали също е важно

След като откриете правилната покривна компания, за да инсталирате новия си покрив, следващата стъпка ще бъде да изберете покривните материали, които искате да използвате.

Едно от нещата, които ще откриете, е, че има много различни опции, от които може да избирате.

Някои от вашите опции ще включват:

 • Асфалт
 • Керемиди
 • Плочка
 • Метал
 • Декра
 • Каучук
 • И други!

Ако ви е трудно да изберете кой от тях искате да използвате, говорете с вашата покривна компания за това какво биха препоръчали. Въз основа на вашия бюджет и съществуващия стил на дома ви, те трябва да могат да ви помогнат да стесните търсенето си.

pokriv-s-keremidi

 1. Поставянето на керемидите върху вашия съществуващ покрив може да е опция

Знаете ли, че не е задължително напълно да премахнете съществуващия си покрив и да го замените с нов?

Въпреки че не е добра идея непрекъснато да подреждате покривни материали един върху друг отново и отново, на повечето места ви е позволено да поставяте керемиди върху горната част на съществуващ покривен слой. Правейки го, можете потенциално да си спестите много пари, докато се осмелите за нов покрив.

 1. Подготовката за непредвидени проблеми е добра идея

За съжаление има шанс да се появят непредвидени проблеми по време на новата ви инсталация на покрива.

Например, майсторите могат да премахнат съществуващия ви покрив и да открият, че настилката под вашите керемиди или изгнива, или увисва. Това може да ги принуди да направят ремонт на тези части от вашия покрив, преди да сложат нов комплект керемиди.

Въпреки че това често увеличава цената на покривната инсталация, трябва да гледате на нея като на маскирана благословия. Ако не бяхте хванали този проблем, той можеше да доведе до по-скъпи ремонти по линията.

 1. Подмяната на покрива ви не трябва да отнема много време

Има много собственици на жилища, които са с впечатлението, че инсталирането на нов покрив ще отнеме дни или дори седмици.

Ако имате особено голям дом с много предизвикателни върхове и долини, може да отнеме известно време на майсторите на покриви, за да поставят новия ви покрив на място. Но по-често инсталирането на покрив ще отнеме един ден, ако не и по-малко.

 1. Почистването след инсталирането на нов покрив е от съществено значение

След като инсталирате нов покрив в дома си, вашата покривна компания не трябва просто да си събере багажа и да си тръгне. Все още има важна работа!

По време на монтажа на нов покрив, стотици пирони вероятно ще се озоват по целия ви двор. Те могат да изложат вас, вашите деца и вашите домашни любимци в риск. Те също могат да доведат до спукани гуми на вашите превозни средства и косачки.

Една добра фирма за ремонт на покриви винаги трябва да поставя почистването като приоритет. Преди да ви помолят за окончателното плащане, те трябва да почистят двора ви и да го оставят да изглежда толкова добре, колкото новия ви покрив.

Научете повече за монтаж на нов покрив във вашия дом днес

Ако ви е писнало да се справяте с течащ покрив или не можете да понесете начина, по който изглежда покривът ви в момента, помислете за изграждаенто на нов покрив.

Можете да направите покрива на дома си по-здрав и да подобрите привлекателността на дома ви, като инсталирате нов покрив. Можете също така да подобрите стойността на имота си и да защитите дома си в продължение на много години напред.

Искате ли да научите повече за монтажа на покрив? Свържете се с нас днес, за да получите повече информация или да разберете как да получите оферта за изграждане на нов покрив.