cvetni-metalni-keremidi

Метална керемида – това е вид профилен лист. Основният проблем при металните керемиди обаче е голямото количество отпадъци, което се дължи именно на формата.

Къде да поставите остатъците от металните керемиди?

Когато се купува покривен материал, винаги се взема повече. Това е така, защото необходимия обем метални керемиди за отделен покрив е много труден за изчисляване. И ако има излишъци под формата на цели листове, тогава няма да има проблеми с тяхното използване. Най -често остават леко подрязани листове или малки парчета. В този случай трябва да помислите за тяхното приложение.

По -големите остатъци: къде да ги поставите?

Те могат да се използват за покрива на баня, навес или килер. В края на краищата вътрешният двор ще изглежда много по -естетически, в който всички сгради ще бъдат с един и същ тип покриви. Едва ли някой ще купува отделно метални керемиди за плевня. И ако след това няма твърде малки парчета, много тесни остатъци, тогава можете да направите двускатен покрив за кучешка къщичка.

Други начини за използване на метални керемиди

Метални керемиди в градината

В градина или зеленчукова градина този материал може да бъде незаменим. С тяхна помощ може да се повдигне нивото на почвата. В същото време може да сте спокойни, че корените няма да го пробият, както често се случва с шисти. И не е нужно да се говори за плевели между леглата. Ако хвърлите напълно ненужни парчета в пътеката, така че да лежат една върху друга, много скоро няма да има и следа от плевели.

Декоративни и функционални елементи

От метални плочки се получават много красиви кутии за цветя. И поради ниското тегло на този материал и неговата гъвкавост, той е идеален за тесни контейнери за разсад, които са лесни за транспортиране или носене на ръце.

Добър вариант за използване на метални плочки е за пощенска кутия. Такъв елемент на декор на портата със сигурност ще привлече вниманието на преминаващите хора.

Най -интересното използване на метални керемиди

Следващият вариант е подходящ за творчески, креативни хора с добре развито въображение. За да ги оживите, трябва да вземете ножици за метал и да включите въображението си с пълна сила. Благодарение на къдравата повърхност можете да създадете необичаен панел, като развиете парчетата в различни посоки. Като добавите например сушени цветя или клони към композицията, тя може да бъде фиксирана на стената. Никой няма да има такъв елемент в декора със сигурност.