Покривна конструкция СофияПокривна конструкция

Последният етап от изграждането на фасадата на сградата е подреждането на покрива. Изграждането на покрива е труден,  и много важен етап. Качествено и правилно поставен покривът е в основата на топло и хидроизолацията, неговия външен вид и дълъг експлоатационен живот. Оборудването на покрива в къщата е доста трудна задача, тъй като изисква специални знания и умения, като освен това, трудов стаж също играе решаваща роля. Важно е да се отбележи, че подредбата на покрива е опасен случай, при който, като се вземат предвид техниките за безопасност, можете да паднете на земята от височина и да получите сериозни наранявания. Поради тази причина, изграждането на покриви е по-добре да се даде в ръцете на професионалисти, които не само бързо, но и с безупречно качество ще си свършат работата.

Няма никакво съмнение в професионализма на екипа на фирма „Голд Строй”

Всеки един от служителите внимателно и отговорно подхожда към работата си, те ще вършат работата „добросъвестно” и ще ви спестят много пари за добре подбрани строителни материали, от които ще зависи трайността на дома ви.

Вашата задача е да изберете вида на покрива, който зависи от архитектурните характеристики. Този покрив ще бъде нечуплива защита и перфектна украса за вашия дом.

Въз основа на архитектурните характеристики покривите са разделени на 3 вида:

  • 1) Комбинираните покриви се изграждат без наклон чрез покривен материал – хидроизолационен материал, който се поставя на тавана над тавана.
  • 2) Комбинираните покриви са най-сложните и скъпи покриви, тъй като монтажът на такива покриви използва комбинация от различни куполни форми и конус.
  • 3) Наклонени  покриви осигуряват рамка от наклонени греди, към които е прикрепен покривният и подовият материал.

Всеки човек може да избере вида на покрива, който е най-подходящ за него и неговата къща по всички параметри и характеристики, както и естетически да се впише в общата външност на двора, докато цената на работа и строителни материали “не попада в сметката”. И ние ще се погрижим проектът да бъде изпълнен във времето и безупречно.

Професионален екип  на фирма „Голд Строй”  превежда в реалност всички предпочитания на своите клиенти. Те ще помогнат да се създаде дизайн на покрива на всяка стая – частна къща или стопанска постройка, да се изчислят размерите и да се съберат досадни строителни материали, както и да се изработи траен покрив в най-кратък срок без загуба на качество, което да отговаря на всички изисквания.

Безопасно ще повери изграждането на покрива. Бъдете сигурни, че ще бъдете доволни от крайния резултат, просто защото не спираме да контролираме покривния процес и правим всичко, което зависи от нас, така че всеки клиент да е доволен от резултата. Защитете дома си с качествен покрив!