Професионалните фирми за ремонт и цялостно изграждане на покриви дават гаранция за труда си, подписват договор и изпълняват коректно всичко заложено в него. Това е една гаранция и сигурност, че покривът ви ще бъде ремонтиран и парите ви няма да „отидат на вятъра“. Дори в момента в страната има десетки измами с така наречените „майстори“, които взимат капаро, за да извършат даден вид услуга, но в крайна сметка си тръгват, без да свършат каквото и да е. Гледали ли сте българският филм „Топло“, сами ще се досетите, че сценарият не е измислен случайно, а поради факта, че и тогава е имало подобни проблеми. Ако не сте гледали филма, проверете в интернет пространството, ще ви хареса, един забавен български филм с поука.

remont-na-pokriv-bankya-sofia-1

Друго важно предимство на професионалните фирми, е че те разполагат с дипломирани строителни инженери, които имат умения да проектират модерен покрив, който да устои и на най-тежките климатични условия, които може да се случат в страната ни. Покрив, който няма да допусне поява на вода и влага под него и ще издържи десетилетия наред. Професионалните фирми разполагат с модерна техника и са запознати с последните иновации в изграждането на покривни конструкции. Те работят качествено и използват доказани марки строителни материали, защото дават гаранция за извършения от тях ремонт. Това ги мотивира да се подсигуряват, че няма да имат допълнителни разходи в бъдеще по отстраняване на дефекти от минали ремонти. Фирмите държат и на доброто си име, тъй като репутацията днешно време е много важна. Тя води нови клиенти при тях и им осигурява работа и за напред.

remont-na-pokriv-bankya-sofia-2

Чували ли сте, че най-добрата реклама за една фирма са нейните доволни клиенти, тъй като те в последствие препоръчват фирмата на свои близки приятели и познати. За всеки човек е по-лесно да се довери на близък или познат, при взимане на подобно решение. Освен това те могат да видят покрива, който е направила фирмата и да се убедят в професионализма им. Така от човек на човек, от покрив на покрив фирмите се разрастват и продължават да предоставят качествени услуги на достъпни цени.

pokriv3

Друго важно предимство на професионалните фирми, е че спазват всички изисквания за безопасност, затова всички електрически кабели, както и други опасни елементи, които преминават през и/или в близост до покрива, ще бъдат обезопасени. Много често срещана грешка при строителството на старите къщи в страната е, че дървени греди на покривната конструкция минават през коминното тяло или непосредствено до него. Това е огромна грешка, която навремето не са осъзнавали, но сега това е причина за десетки пожари в сгради в страната. При процеса на горене в коминното тяло се наслагват сажди, както и една субстанция наречена креозот. С времето те се натрупват и затрудняват даже нормалното отвеждане на дима и димни продукти през комина. По опасното е, че креозотът е запалим и при разпалване на печката котела при по високи температури, се запалват във вътрешното тяло на комина и се получава така нареченият пожар в комин. Развива се висока температура вътре в комина и преминаващите през и до него дървени греди лесно се запалват, а след тях тръгва и целият покрив.

remont-na-pokriv-bankya-sofia-3

Никой не желае това да се случи с неговия покрив, с неговата къща. Затова е и десетки пъти по-евтино да изберете професионална фирма за ремонт и/или цялостно изграждане на покриви. е с повече от 15 години опит в строителството на покривни конструкции. Фирмата разполага с дългогодишни опитни и добре обучени служители, дипломирани строителни инженери и модерна техника. Всичко това ни позволява да предлагаме качествени услуги на ниски и достъпни цени. Голд Строй Може да се обърнете към нас за строителство на покриви на територията на цялата страна, само се обадете на телефон 089 61 333 07 и наш консултант ще ви даде оферта, според вашите изисквания.

Не забравяйте, че Голд Строй работи в цяла България и независимо дали ни звъните за ремонт на покрив в София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Видин, Враца, Монтана или Малко Търново – ние ще се отзовем!