нов покривПокривът играе голяма роля на защита. Процедурите по проектиране, планиране, монтаж и конфигуриране, персонализиране и поддръжка повишават структурната стабилност и дълготрайността на покривите. Избирането на подходящата фирма за покриви ще ви помогне да спестите пари и материални ресурси, като същевременно гарантирате най-доброто качество съгласно стандартите.

Проектиране и строителство

Проектирането на покрива произтича от плана, а планът идва от архитектурната форма на къщата. Асфалтовите керемиди са икономични и издръжливи на стръмни структури. Инсталацията е проста и бърза. Те са устойчиви на вятър, градушка, огън, водорасли и други вредни елементи. Лесно е да комбинирате асфалт с фибростъкло, органични материали, кварц, каменни плочи, тухли и други материали за укрепване.

Металните покриви са най-силните и най-трайни структури. Те са изработени от стомана, алуминий, цинк, калай и други сплави. Те са сравнително по-скъпи от асфалта. Те имат максимална устойчивост на климатични условия, трафик на краката и другите вредни елементи.

По същия начин има много други покривни материали като тухли, бетон, глина и др. Също така има много покривни стилове, от плоския до габър, купол, извит, капак, пирамида и др. Ако покривът не е плосък, той е най-видимата част от дома, с изключение на коридорите. Следователно е много важно да се проектира и конструира покривът според някои специфични параметри.

– Противопожарна защита: Силният покрив предпазва дома ви от пробив и кражба. Стръмните терени затрудняват навлизащите отвсякъде. Защитените укрепителни елементи и скобите могат да направят много трудно разглобяването на покрива. Поставянето на сигурни ламели и метални ребра, изградени по покрива, също може да повиши нивото на защита.

– Вятърна защита: Покривът защитава вашия дом от силните ветрове и ураганите. Множество панели на покрива могат да устоят на по-голям обем на натоварване от вятър и градушка. Чрез заставане на покрива силно с вътрешните стени на стрехите, хребета, хоризонталната решетка и ръбовете може да се намали рискът от повдигане на покрива по време на силен вятър. Структурата също се оказва висока устойчивост на дъжд, сняг, топлина и други климатични щети.

– Домашна изолация: Покривът действа като изолационен материал, за да предотврати проникването на топлина, студ, дъжд и други елементи вътре. Подложката, гредите, мигащите, ледената и водната бариера, а другите изолационни слоеве под покрива действат като бариери. Те запазват топлината на помещението през зимата и хладния въздух през лятото. Изолацията е една от формите за постигане на енергийна ефективност. Отоплителните системи и климатичната инсталация могат да консумират по-малко гориво и енергия, за да генерират оптимален обем на отопление и охлаждане, които продължават по-дълго без изтичане.

– Архитектурна елегантност: Покривът е най-добрият начин да украсите дома си с най-добър архитектурен дизайн, модел, форма и конструкция. Комбинацията от асфалт и фибростъкло може да издигне естетиката до най-високите нива. По същия начин цветните метални керемиди и листовете, бетонните шиндли и другите материали могат да включват елементите на сенчестите линии, дизайнът на дърво, полимерното покритие и другите параметри, които увеличават архитектурната елегантност на целия ви дом.

– Структурна поддръжка: Покривът осигурява структурна поддръжка за широка гама обекти, свързани с интериорен дизайн, осветление, окабеляване, електрически и електронни инсталации и др.

Професионалистите, които предоставят ремонт на покриви могат да Ви помогнат да получите нов покрив за вашия дом. Независимо дали решавате за асфалтов покрив или метален покрив, можем да се справим с работата от началото до края. Използваме само висококачествени покривни продукти и разполагаме с високо квалифицирани покривала, които работят за нас. Обадете ни се днес. Когато работим, върху която и да е част от вашия имот, ние го правим с приоритет и  завършваме проекта качествено.