nov-pokriv-sofia-boyana-1

Зимата е на път и ще донесе множество елементи, които могат да поставят стрес върху търговските покриви на България. Добрата новина е, че като следвате стъпките по-долу, можете да се грижите за покрива на вашето съоръжение и да го поддържате в добро състояние през най-суровите сезони.

Приоритизиране на инспекциите

Инспекциите са важна линия на защита срещу повреда на покрива. Застраховката за пътници, например, препоръчва вашият търговски покрив да се инспектира два пъти годишно, като една проверка се извършва през пролетта, а друга през есента. По тези причини е добре да накарате покривна компания в България да извършва проверки по тези причини: През пролетта инспекцията може да идентифицира продължителни щети от предходната зима, а през есента – необходимата превантивна поддръжка.

В отговор на суровото време

Въпреки че редовните инспекции два пъти годишно наистина са от ключово значение за поддържане на търговските покриви в България в добра форма, те не са единствената стъпка, необходима за успех. Например, силна буря може да изисква допълнителна проверка. Силните пориви на вятъра могат да откъснат покривните материали, което от своя страна само ще направи останалите материали по-уязвими за повреди. Температурните люлки също могат да повредят покрива с течение на времето.